Overkappingen in soorten en maten..

Britelife L

De Britelife L is een terrasoverkapping die uitblinkt in kwaliteit en bovendien standaard constructief zwaarder is uitgevoerd dan gebruikelijk binnen deze prijsklasse. Zo zijn de tussenliggers bijvoorbeeld standaard voorzien van aluminium bovenlijsten in plaats van kunststof. Hoewel slanker uitgevoerd dan de Britelife LX terrasoverkapping biedt de Britelife L dezelfde robuuste kwaliteit. Deze slankere uitvoering breng echter wel een prijsvoordeel met zich mee!

Britelife LX

Deze aluminium terrasoverkapping staat al enkele jaren bekend als de overkapping met de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland! De Britelife LX onderscheidt zich van de Britelife L door een hoger afwerkingsniveau en meer keuzevrijheid op het gebied van uitstraling

Britelife GLX

Voor wie wil genieten van het ultieme buitenleven gevoel voor een scherpe prijs zonder concessies te willen doen op het gebied van van luxe is de Britelife GLX ontwikkeld. Deze high-end terrasoverkapping is verstevigd met een stalen balk in het gootprofiel waardoor deze kan worden uitgevoerd met dakbedekking van 44.2 gelaagd veiligheidsglas.

Bekijk hier om te bestellen